Mapa strony    Archiwum

Rodzina Szkół im.Jana Pawła II

BIP         EFS

 

 

25 kwietnia 2017 r.

Uczniowie klasy IIIF mieli przyjemność realizować praktyczne zajęcia w laboratoriach Wydziału Nauk o Żywności SGGW w Warszawie. Pod czujnym okiem pozytywnie zakręconych pracowników naukowych uczniowie poznawali operacje technologiczne stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw oraz biotechnologii mleka.  Zajęcia prowadziły: dr hab. Małgorzata Ziarno prof. SGGW (Kierownik Zakładu Biotechnologii Mleka) oraz dr inż. Iwona Ścibisz (Kierownik Zakładu Technologii Owoców i Warzyw).

praktyka_sggw_1_800 praktyka_sggw_2_800 praktyka_sggw_3_800


Grudzień 2014 r.

Porozumienie o współpracy z Wydziałem Nauk o Żywności SGGW w Warszawie

W grudniu 2014 r. podpisaliśmy porozumienie o współpracy z Wydziałem Nauk o Żywności SGGW. Jest to dokument, który uwierzytelnia wspólne starania i działania związane z kształceniem kadr dla przyszłej gospodarki żywnościowej.

 

 

CMS by Jaaz