Mapa strony    Archiwum

Rodzina Szkół im.Jana Pawła II

BIP         EFS

 

PROJEKT

"KOMPETENCJE ZAWODOWE DROGĄ SUKCESU"

  1. Harmonogram staży
  2. Program staży
  3. Przedsiębiorstwa przyjmujące na staż
  4. Wzór dzienniczka praktyk

WNIOSEK O WYPŁATĘ STYPENDIUM Z TYTUŁU ODBYCIA STAŻU ZAWODOWEGO - do pobrania

Kurs kelnerski

 

Kurs carvingu

  

Kurs barista

 

Kurs z inicjatywności, przedsiębiorczości i poradnictwa

 

Warsztaty gastronomiczne w Macro CASH&CARRY.

 

Kurs barman

     

Teoria przedmiotów zawodowych gastronomicznych

     

Teoria przedmiotów zawodowych cukierniczych

   

24  marca 2015 r.  Podsumowanie projektu

We wtorek zakończył się pierwszy etap projektu wpółfinansowanego ze środków Unii Europejskiej „Kompetencje zawodowe drogą do sukcesu”, którego celem jest podniesienie atrakcyjności i jakości nauczania w naszej szkole.  Z tej okazji odbyły się trzy konkursy: kulinarny - na najsmaczniejszą potrawę wielkanocną, cukierniczy - na najpiękniejszy mazurek i z zakresu obsługi konsumenta - nakrywanie stołów do wylosowanego menu. W jury technicznym i degustacyjnym zasiadały zaproszone osoby z Urzędu Miasta, Mazowieckiej Jednostki Wdrażania Programów Unijnych, Fundacji Rozwoju Demokracji Lokalnej Centrum Mazowsze oraz Dyrekcje i nauczyciele naszej szkoły. Po ocenie wizualnej i organoleptycznej swoje wyróżnienia przyznali także uczniowie naszej szkoły. Laureatami zostali: Monika Luśnia, Michał Mikołajczyk, Kowalewski Jakub (kulinarny), Wądołkowska Aleksandra, Bobruk Magdalena, Marczyk Aleksandra (cukierniczy), Białek Julia, Parobczy Dariusz i Jakubiak Małgorzata (kelnerski).

    

CMS by Jaaz