Mapa strony    Archiwum

Rodzina Szkół im.Jana Pawła II

BIP         EFS

 

 ZAJĘCIA PRAKTYCZNE
 

Praktyczne kształcenie zawodowe odbywa się w doskonale wyposażonych szkolnych pracowniach gastronomicznych, w Centrum Kształcenia Praktycznego oraz w najlepszych warszawskich hotelach, restauracjach, zakładach gastronomicznych i cukierniczych. Współpracujemy między innymi z takimi hotelami i restauracjami jak:

  • Bristol
  • Sheraton
  • Westin
  • Marriott Airport
  • Hyatt
  • Hetman
  • Mercure
  • Polonia Palace
  • MDM
  • siecią hoteli IBIS
  • Novotel Airport
  • Victoria
  • Restauracja Moonsfera
  • Restauracja Belvedere

Podczas praktycznej nauki zawodu uczniowie poznają przyszłe miejsca pracy oraz przyszłych pracodawców. Często zdarza się, że po ukończeniu szkoły absolwenci podpisują umowę o pracę z zakładem, w którym odbywali zajęcia praktyczne.

Absolwenci szkoły legitymują się znajomością tajników zawodu uzyskaną podczas pracy pod nadzorem takich mistrzów kuchni jak:

  • Stefan Birek
  • Artur Grajber
  • Michał Tkaczyk
  • Grzegorz Goleń
  • Jarosław Uściński
  • Jarosław Maliszewski
  • Piotr Lasecki

SZKOLENIE PRAKTYCZNE NASZYCH UCZNIÓW - prezentacja

REGULAMIN PRAKTYCZNEJ NAUKI ZAWODU

CMS by Jaaz